Húha! Kedves Olvasóm!

Eljött az idő, amikor szembesülnünk kell a ténnyel, sok esetben AZ ESKÜVŐ MEGSZERVEZÉSE BIZONY PRÓBÁRA TESZI A PÁROK KAPCSOLATÁT. 

segtsg

Ti, akik már átéltétek, ugye tudnátok mesélni róla? Nosza hát!
MESÉLJETEK! ÍRJÁTOK MEG KOMMENTBEN, SZÁMOTOKRA MI VOLT A LEGNEHEZEBB FELADAT?

1. Úgy gondolom, hogy magát a döntést is igen nehéz meghozni, és kimondani: Igen, én ezzel az emberrel akarom leélni az egész életem. Hiszen honnan is tudhatnánk, hogy mi lesz tíz év múlva, egy hét múlva, holnap vagy akár a következő pillanatban.
Nem is érdemes latolgatni! Ha eddig, együtt élve is jó volt a párotokkal - megismertétek a rigolyáit, tudjátok mitől van rossz kedve, mivel tudjátok felvidítani, mikor kell békén hagyni, mi az, amit szeret, nem szeret, tudtok beszélgetni, jó a szexuális életetek, tudtok együtt nevetni... -, akkor biztosak lehettek benne, hogy ez a kapcsolat működni fog a későbbiekben is.

Egy párkapcsolaton dolgozni kell. Sokat. Valaki ezt már fiatalon tudja, elsajátította a családi szocializációja során, valaki csak később érik meg erre a feladatra.

Azonban, ha passzoltok párotokkal, sokkal-sokkal egyszerűbb, könnyedebb minden. Minden. Legyen szó akár, csak a vásárlásról vagy a következő napi ebéd megtervezéséről, esetleg a ház/lakás falainak színének megválasztásáról / Te jó ég... mi mennyit nevettünk ekkor is párommal, néha már csak kínunkban... :-D/.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

Te, Kedves Olvasóm emlékszel az anyakönyvvezetőre, aki előtt kimondtad az igent párodnak? Vagy, ha még nem kötöttél házasságot, milyen ceremóniát, esküvői szertartást képzeltél el magatoknak?

Jelenlegi törvényeink szerint anyakönyvvezető és két tanú előtt kimondott igennel köthető házasság. Tehát az anyakönyvvezető előtt továbbra is kötelező megjelenni a házasság megkötéséhez. A ceremónia maga nem kötelező eleme a házasságkötésnek.

A szertartásvezető, mint én polgári szertartásvezetést nyújt, mely nem ad családjogi köteléket. Nem hivatalos ceremónia.
Azonban – ellentétben az anyakönyvvezető által nyújtott ceremóniákkal /nagy tisztelet a kivételnek/ – én teljes mértékben az igényeitekhez alkalmazkodom, egyedivé, emlékezetessé téve a szertartást.

Hozzászólás (1 Hozzászólások)

Kedves Olvasóm!

Könnyű ezt mondani, ugye? Ha volt már esküvőd, akkor tudod, nem lehet nem izgulni egy esküvő, de még egy házassági évforduló előtt és alatt sem. Ezek a történések bizony izgulósak. :-)

Különböző kategóriákba, csoportokba sorolhatóak az emberek izgulásuk függvényében. Te melyikbe tartozol? Hogyan viselkedtél, vagy előreláthatóan hogyan viselkednél egy ilyen eseményen,mint főszereplő?

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

..., és mi Nők, csak még jobban szeretjük Őket ezért!

Ez a pillanat Hölgyeim és Uraim, annak a bizonyos, hatalmas jelentőségű IGEN kimondásának a pillanata. 

barbideby 10Kedves Férfi olvasóm!
Te átélted már ezt a csodás pillanatot? Könnyeztél, könnybe lábadt a szemed, amikor kimondtad ezt a négy betűs szót, amivel kinyilvánítottad, hogy a Nő, akit választottál, attól a pillanattól kezdve örökre az életed részévé vált? 

Kedves Hölgy olvasóm!
A Te könnyeid potyogtak előbb vagy párodé? Esetleg mindketten egyszerre hullattátok örömkönnyeiteket?


Előfordult az, hogy nem hatódtatok meg az IGEN kimondása közben, mert annyira tartani akartátok magatokat, nehogy egy alattatok elterülő pocsolya alakuljon ki, ha utat engedtek érzelmeiteknek?

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

1. oldal / 2

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház