Magamról

profilkep„Mikor találsz valamit, ami annyira leköt,
hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy.
Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is,
akkor megvan a hivatásod.”

/Nick Vujicic/

                                                   

Feir Krisztina vagyok. Szertartásvezető.


Anyakönyvvezetőként 2007. óta vagyok részese a – fiatal, fiatalos, idősebb, örök fiatal – párok egyik legszebb, legboldogabb napjának, és adatik meg számomra a lehetőség, hogy ezt a meghatározó napjukat a szertartásommal még emlékezetesebbé, tökéletesebbé varázsoljam.
2016. év végén határoztam el, hogy szabaddá teszem a hétvégéimet – hiszen anyakönyvvezetőként minden hétvégém foglalt volt, amikor is szombat délutánonként akár 12 esküvőt is tartottam külső és belső helyszínen egyaránt –, és ezt követően csak azzal szeretnék foglalkozni ezeken a hétvégéken, ünnepnapokon, munkaszüneti napokon és igény szerint hétköznapokon, ami már évek óta a szívem vágya…
… kizárólag az anyakönyvi feladatok legszebb részével, a szertartásvezetéssel.

Elhivatottság, alázat, tisztelet, kedvesség, báj, humor, jókedv, empátia, beleérző képesség, határozott fellépés, kommunikációs készség és elegáns, ápolt megjelenés nélkül nem lehet végezni ezt a hivatást. Ezek nélkül a tulajdonságok, kompetenciák nélkül olyan lenne egy szertartásvezető, mint a kiégett pedagógus, aki elmondja a tananyagot a diáknak, miközben már a vacsora összeállításán gondolkozik.

Elmondhatom, hogy szeretem a hivatásom. Elképesztően.

Szívvel-lélekkel szervezem, készülök fel, és vezetem a szertartásokat. Ezt azért tehetem így, mert rendelkezem a fenti tulajdonságokkal, kompetenciákkal, de legfőképpen azért, mert szeretem az embereket is, akikkel foglalkozom, és akik megbíznak bennem olyannyira, hogy rám bízzák életük egyik legfontosabb eseményének celebrálását. Ezt a bizalmat nem lehet félvállról venni.
Mindent megteszek azért, hogy elnyerjem elsősorban a Ti, nem utolsó sorban a vendégeitek elégedettségét.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház