Ne izgulj! Minden rendben lesz! ;-)

Kedves Olvasóm!

Könnyű ezt mondani, ugye? Ha volt már esküvőd, akkor tudod, nem lehet nem izgulni egy esküvő, de még egy házassági évforduló előtt és alatt sem. Ezek a történések bizony izgulósak. :-)

Különböző kategóriákba, csoportokba sorolhatóak az emberek izgulásuk függvényében. Te melyikbe tartozol? Hogyan viselkedtél, vagy előreláthatóan hogyan viselkednél egy ilyen eseményen,mint főszereplő?


1. Csak azért sem fogja látni rajtam senki, hogy izgulok... 
Ők azok, akik biztosan nem mutatnak semmilyen érzelmet a ceremónia előtt és alatt sem. Néznek a szertartásvezetőre, teszik, amit mondanak nekik egészen addig, amíg végre eljön a buli ideje, ahol kicsit felengedhetnek. A legnehezebb dolga ezzel a típussal van egy szertartásvezetőnek, aki természetesen teszi a dolgát, így is emlékezetessé varázsolva a pár nagy napját.  

2. Nem merek a páromra nézni, mert elsírom magam...
Ők azok, akiken látszik, hogy nagyon izgulnak, és akik nem is akarják ezt véka alá rejteni. Tördelik a saját és párjuk kezét, izzadnak, és még a szertartásvezetőre is alig tekintenek fel, nehogy még jobban megérintsék a szavai, és aztán nincs, ami megállítaná a könnyek felszínre törését. Velük sem egyszerű, de ha mégis felnéznek, rendszerint nyugalmat tudok sugározni feléjük.

3. Beveszek egy nyugtatót vagy iszok valamit a szertartás előtt, hogy nyugodt maradjak...
No, kedves Olvasóm! Ha ez a típus vagy, akkor két dolog következhet be, vagy már be is következett. :-) Az egyik, hogy végig fogod nevetni a szertartást még akkor is, amikor nem mondok semmilyen humorosat, a másik, hogy végig sírod. Számomra mindkettő igen kemény kihívást okoz. A másodikkal még megbirkózom, hiszen mindig van nálam zsebkendő, na, de az első variációval én sem tudok mit kezdeni. Levezetem a szertartást úgy, ahogy szoktam, mindent beleadva, és lehet bulizni. :-) 

ahunaborisz

4. Önmagamat adom, ez az én napom...
És tényleg! Ők azok, akik VÉGIG figyelnek. Könnybe lábad a szemük, néha sírnak is, hiszen tényleg megható dolgok hangoznak el, megható hangvételben, ha ez a kívánság. Hogy honnan tudom, figyelnek-e? A szövegembe mindig belecsempészek olyan mondatot, amelyből, illetve a reakciókból ez kiderül. Nos, Ők a szertartásvezető álma. 

Tudjátok, hogy mi a szép ebben a sokszínűségben? Az, hogy bár különböző módon reagálnak erre a fajta élethelyzetre, mégis tudom, hogy miért történik mindez... Miért viselkednek másképp, mint általában. 
Azért, mert túlcsordulnak az érzelmeik! Azért, mert ebben a pár percben összesűrűsödik minden bennük, amit a másik iránt éreznek. Átélik, mit is jelent az IGEN kimondása.

Nem vagyunk egyformák. Ha Te a nevetős fajta vagy, nevess, ha sírós, sírj! A szeretteitek Veletek fognak nevetni, és Veletek fognak sírni. Én pedig mindent megteszek azért, hogy ez a nap még emlékezetesebb maradjon Számotokra! :-)

Ez a Ti nagy napotok! 

Ti magatok vagytok a Varázslat! <3

 

Comments powered by CComment

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház