A pillanat, amikor a Férfiak is könnyeznek...

..., és mi Nők, csak még jobban szeretjük Őket ezért!

Ez a pillanat Hölgyeim és Uraim, annak a bizonyos, hatalmas jelentőségű IGEN kimondásának a pillanata. 

barbideby 10Kedves Férfi olvasóm!
Te átélted már ezt a csodás pillanatot? Könnyeztél, könnybe lábadt a szemed, amikor kimondtad ezt a négy betűs szót, amivel kinyilvánítottad, hogy a Nő, akit választottál, attól a pillanattól kezdve örökre az életed részévé vált? 

Kedves Hölgy olvasóm!
A Te könnyeid potyogtak előbb vagy párodé? Esetleg mindketten egyszerre hullattátok örömkönnyeiteket?


Előfordult az, hogy nem hatódtatok meg az IGEN kimondása közben, mert annyira tartani akartátok magatokat, nehogy egy alattatok elterülő pocsolya alakuljon ki, ha utat engedtek érzelmeiteknek?

Kedves Uraim! Tévhit, hogy érzelmeitek kinyilvánításával mi Nők gyengének tartanánk Benneteket!!! Főleg ebben a pillanatban nem!

Tudjátok, mit jelent ez a rövid szócska...IGEN...? 

Azt jelenti... 

"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."

"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

"Aki hagyja, hogy megszelídítsék, az a sírás kockázatát is vállalja vele."
                                                                                                                    /Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg/

Mennyi tartalom - érzelem, erő, bizalom, felelősségvállalás - található a fenti mondatokban. Tisztában vagytok ezzel, és mégis, amikor kimondjátok az IGEN-t, abban a pillanatban szembesültök vele, milyen hatalmas jelentéssel bír ez az egy kis szócska... Mert kimondtátok!

Az IGEN kimondásával kinyilvánítottátok, hogy attól a naptól kezdve mindent, mindenkor, minden körülmények között Együtt...!

Kedves Uraim! Ne szégyelljétek ezeket az örömkönnyeket! Ha elő akarnak törni, hagyjátok! Megtisztelitek velük párotokat. 
Ha nem buggyannak elő, azzal sincs probléma, ugyanis abban a pillanatban annyi érzelem önti el a házasulókat, amire többféleleképpen reagálhat a szervezetük.

Előfordult, hogy a menyasszony végig sírt a szertartás alatt, de az is megesett, hogy végig nevetett, és néha egy-egy nevetési roham is elkapta. Olyat is tapasztaltam, amikor a menyasszony vagy vőlegény arcára sehogyan sem tudtam mosolyt csalni, pedig mindennel próbálkoztam, ami lehetőség csak a rendelkezésemre állt, de csak ült velem szemben meredt tekintettel.
Nem tehettek róla... Abban a pillanatban és abban a húsz percben minden érzelem egyszerre zúdult Rájuk.
Egyik kedves, szeretett menyasszonyom annyira ideges volt a szertartást megelőzően, hogy attól tartottam, el kell tolni a ceremónia kezdetét, mert nem fog tudni bevonulni sem, ugyanis már a bevonulást megelőzően az idegesség, boldogság egyvelegétől folyamatos sírási roham tört Rá. Végül minden mennyeien sikerült, és könnyes szemmel kimondták egymásnak az IGEN-t. <3

Ugyanezt az idegességgel vegyített boldogságot láttam számtalan vőlegény szemében, amikor várták a bevonuló párjukat testsúlyukat másodpercenként egyik lábukról a  másikra helyezve.

Azoknak a vőlegényeken is, akik együtt vonultak be menyasszonyukkal a jobbjukon, az arcukra kiült a büszkeség és a boldogság. Ilyenkor nem mertek egymásra nézni, hiszen ha megteszik, menthetetlenül felerősödnek az érzelmek, és elkezdik ellátni funkciójukat a könnycsatornák. 

enikokrisztian 21Nézzetek bátran szeretett párotok szemébe, amikor kimondjátok az igent, mert ez az egy piciny szó jóval több, mint egy szerelmi vallomás. 


Kedves Férfiak! 

Ha felszínre akarnak törni az örömkönnyek, hát törjenek. Nem sok ilyen pillanat van az életben. Éljétek hát át! 

A Varázslat Bennetek van!

Ti magatok vagytok a Varázslat! <3

 

 

 

Comments powered by CComment

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház