ÁÁÁ...!!! Ezt én nem bírom tovább...!!!

Húha! Kedves Olvasóm!

Eljött az idő, amikor szembesülnünk kell a ténnyel, sok esetben AZ ESKÜVŐ MEGSZERVEZÉSE BIZONY PRÓBÁRA TESZI A PÁROK KAPCSOLATÁT. 

segtsg

Ti, akik már átéltétek, ugye tudnátok mesélni róla? Nosza hát!
MESÉLJETEK! ÍRJÁTOK MEG KOMMENTBEN, SZÁMOTOKRA MI VOLT A LEGNEHEZEBB FELADAT?

1. Úgy gondolom, hogy magát a döntést is igen nehéz meghozni, és kimondani: Igen, én ezzel az emberrel akarom leélni az egész életem. Hiszen honnan is tudhatnánk, hogy mi lesz tíz év múlva, egy hét múlva, holnap vagy akár a következő pillanatban.
Nem is érdemes latolgatni! Ha eddig, együtt élve is jó volt a párotokkal - megismertétek a rigolyáit, tudjátok mitől van rossz kedve, mivel tudjátok felvidítani, mikor kell békén hagyni, mi az, amit szeret, nem szeret, tudtok beszélgetni, jó a szexuális életetek, tudtok együtt nevetni... -, akkor biztosak lehettek benne, hogy ez a kapcsolat működni fog a későbbiekben is.

Egy párkapcsolaton dolgozni kell. Sokat. Valaki ezt már fiatalon tudja, elsajátította a családi szocializációja során, valaki csak később érik meg erre a feladatra.

Azonban, ha passzoltok párotokkal, sokkal-sokkal egyszerűbb, könnyedebb minden. Minden. Legyen szó akár, csak a vásárlásról vagy a következő napi ebéd megtervezéséről, esetleg a ház/lakás falainak színének megválasztásáról / Te jó ég... mi mennyit nevettünk ekkor is párommal, néha már csak kínunkban... :-D/.

2. Meg kell tervezni a költségvetést... Egy esküvő manapság nem olcsó mulatság! Ez tény! Ha megvan a keret, nincs gond. Ha hiányzik pár ezer forint, el kell dönteni, mi ne legyen az esküvő során. 

3. Vajon megbízzunk-e valaki az esküvőnk megrendezésével? /Kardinális kérdés/
Hna igen... Több lehetőség merül fel a VALAKI személyével kapcsolatban: barátok, szülők, rendezvényszervezők. 
Véleményem: Ez a Ti esküvőtök. Nem a barátaitoké vagy a szüleiteké. A rendezvényszervező megbízását, ha megvan rá a keretetek, javaslom, ugyanis minden terhet levesz a vállatokról. Ha nincs meg rá a keret, kénytelenek vagytok saját magatok megszervezni az esküvőtöket, és a barátokat, családtagokat néhány részfeladattal megbízni. Higgyétek el, ha nem görcsöltök rá, minden a helyére kerül, és minden szuperül fog sikerülni. Időt kell rászánni és energiát, de megéri. A TIÉTEK! 

4. Mi kell ahhoz, hogy saját magatok szervezzétek meg az esküvőtöket? 
viccesHUMORÉRZÉK!!! Ez az első, és legfontosabb, amivel fel kell vértezzétek magatokat! Enélkül kudarcba fulladhat az egész készülődés, és csak annyit fogtok érezni... Bárcsak vége lenne az egész esküvőnek! Pedig még el sem kezdődött. Ne essetek ebbe a hibába.
Ha elhatároztátok magatokat, szánjatok rá időt, energiát. Tegyétek bele a szíveteket is!

BartnkSZERVEZÉS
! Írjatok listát, tervet, hogy mit, mikor fogtok megcsinálni, kiket, mire fogtok megkérni, mozgósítani. A barátok és a család is örülni fog, hogyha egy-egy feladattal megbízzátok Őket, és tehermentesíthetnek Benneteket. Húzzátok ki a megvalósult célokat a listáról, mert ahogy csökken a teendők sora, ti egyre elégedettebbek lesztek. :-) 


 

KITARTÁS! Ha már nagyon elfáradtatok, vegyetek ki egy-két "szabadnapot". Menjetek el lazítani. Séta, borozás, wellness, amikor szó sem esik az esküvőről. 

Ha mégis kiakadnátok, semmiképpen se a párotokon vezessétek le a feszültséget!!! Alapszabály: Mindent megbeszélni, és semmiképpen sem felemelt hangon, valamint minden döntést együtt meghozni. Itt nincs az, hogy: - Kicsim, a konyhában Te vagy az Úrnő, így Te döntesz, hogy mi hol legyen. Vagy: - Drágám, a garázs a Te felségterületed, alakítsd úgy, ahogy Te szeretnéd. 


solyapeti 14Ez a nagy esemény a KÖZÖS DÖNTÉSEITEKEN KELL, HOGY ALAPULJON. 

Higgyétek el, képesek vagytok rá! 

LEGYEN IGAZÁN A TI ESKÜVŐTÖK!

Ti magatok vagytok a VARÁZSLAT! <3 

Comments powered by CComment

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház