Miért választottam ezt a hivatást?

Kedves Látogató! :-)

Bizonyára Neked is van kedvenc időtöltésed. Olyan, amit ha végzel, mosolyra húzódik a szád vagy aminek végzése közben összehúzod a szemöldököd, mert annyira koncentrálsz, és szinte szárnyalsz, mert azt érzed, ez az, ez is az, amiért érdemes élni, létezni.  

Nos... Ilyen számomra a szertartásvezetés. Boldogsággal tölt el a házasulók, családok boldogsága, átélem az izgalmukat, és átérzem a félelmeiket, amikor arra gondolnak, minden jól sikerül-e a szertartás során. Milyen lesz a ruha, a smink, a zene, vers, milyen virágot válasszanak a szülőknek, mi illik és mi nem, hogyan vonuljanak be, mit tegyenek a szertartás előtt, alatt, után...  Szeretem, ha kérdeznek, és én örömmel válaszolok kérdéseikre.

enikokrisztian 21Olyan empatikus készséggel vagyok megáldva, aminek segítségével rövid idő alatt felmérem ügyfeleim természetét, és az ebből fakadó igényeiket. Ez alapján pedig hatékonyan tudom segíteni őket életük egyik legboldogabb napjának megvalósításában. Rendben. Bevallom... Szeretek beszélni, beszélgetni is, de ne ijedj meg, azért Téged is hagylak szóhoz jutni, mert képes vagyok hallgatni és meghallgatni is... ;-)

Mindig imádtam a hivatásom! Hogyan lehetne ez másképp, hiszen gondolj csak bele... Ha esküvőről beszélünk, megjelenik előttem két ember, akiknek az izgalomtól, boldogságtól, szerelemtől csillog a szemük, és alig várják, hogy beszéljenek az elképzeléseikről, amiket aztán együtt csiszolunk az igényeikhez mérten tökéletessé. A Te szemed is csillog??? 





V
agy nézzük a szülőket, akik a névadó ünnepségét szeretnék megszervezni gyermekük számára, hiszen gyermekünk a szemünk fénye, a boldogságunk. :-)

beuszsolti 12



De azokról a párokról sem szabad elfeledkezni, akik már évek óta házasságban élnek, és valamilyen okból - több minden lehet - szeretnék megerősíteni, megújítani a házasságkötésüket. Csodálatos érzés a részesévé válni ennek az eseménynek is. 

Ezek a ceremóniák, ünnepségek pedig kizárólag a párokról, gyermekekről, családokról szabad, hogy szóljanak. Ezt én sem felejtem el. Minden szavam hozzájuk szólt eddig is, ami eztán sem fog változni. 

Mind a szöveget, mind a verseket és idézeteket a pár természetének, igényeinek megfelelően alakítom, amivel elérem, hogy tényleg, igazán az Ő napjuk legyen. 




Hogy miért tudok ennyire empatikus lenni? Bizonyára velem született készségről is beszélhetünk, nagyrészt azonban a tapasztalataim révén vagyok erre képes. Sokat hibáztam én is az életem során,  mint más embertársaim, de nagyon sok boldog pillanatnak, percnek, órának, napnak, évnek lehettem, lehetek az átélője, nem csupán külső szemlélője. 
Tanultam mások hibájából, de olyan is előfordult, amikor nem tanultam a sajátjaimból, azonban elmondhatom, hogy megélem az életem. :-) 

lizijean11

 

Az élet egyszeri, és megismételhetetlen!!! Újat ezzel nem mondtam..., azonban jó lenne minden nap ezzel a mondattal, gondolattal ébredni. Tegyük hát meg! ;-)

Ha megnézed a facebook oldalam https://www.facebook.com/varazslatos.ceremonia/ , akkor a képgalériában találsz egy olyan mappát, amit úgy neveztem el "Ti magatok vagytok a Varázslat". Többek között ezért választottam vállalkozásom számára a Varázslatos ceremónia elnevezést.

Nélkületek, az egyéniségetek nélkül mit sem érne az én hivatásom, az ötleteim. Ti kelletek ahhoz, hogy a varázslat megszülessen!!! Ti vagytok azok, akik miatt ez lett a hivatásom, akik miatt érdemes a szertartásvezetéssel foglalkoznom!!! 

 

 

 

 Álmodjuk hát meg a nagy napotokat, és varázsoljuk együtt valósággá az álmot! :-)

vikiadam 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments powered by CComment

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház